Italský Chrtík ♥ Italian Sighthound ♥ Piccolo Levriero Italiano

  Translator can be found in menu on the right below :-))  

                                                  image
     2010
     

 image    
           We wish you  Merry Christmas   & 
  Happy New Year 2011
                                            

           Přejeme  VESELÉ VÁNOCE  ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK  2011

 image

►30.12.2010
ŠTĚŇÁTKA

28.12. v pozdních večerních hodinách se naše Perla stala šťastnou maminkou čtyř krásných štěňátek,
dvou stříbrných chlapečků a dvou holčiček - modré a isabell s modrou maskou. Perlička si mateřství
opravdu užívá a je skvěká, pečlivá mamka :-))

Více informací naleznete v sekci   PUPPIES / Štěňátka

Video - PERLA & ŠTĚŇÁTKA  30. 12., které nádherně zachytil a zpracoval Václav Holoch - majitel taťky a dědečka narozených štěňátek. Děkujeme Vaškovi a jeho paní Janě  nejen  za milou návštěvu ....... :-))
    


                
►10.12.2010

NAROZENINY
Dnes je tomu právě rok co jsme přivítali na svět naše první štěňátka. Máme z nich stále obrovskou radost jelikož se zdařilo nadělit jim sen každého pejska - milující páníčky, kteří jsou s námi v kontaktu a dělí se o radosti který život přináší. Patří jim za to velké díky a přejeme, aby jim Zafi (Ameera Zafirah), Ebi (Abia Asma) a Artušek (Artush) jejich lásku vraceli po dlouhá léta.
♥ Tijuška (Atiya Asma) slaví tento den u nás  s mamkou Perlou :-)) 

►Jsou přiány nové fotky v sekcích :   Photo gallery -Atiya
                                                                 Photo gallery - Perla
                                                                             
Photo gallery Vladimiro

                
► 02.12.2010
ŠTĚŇÁTKA

Krytí naší Perličky s Akimkem se zdařilo a po 23.12. očekáváme narození štěňátek z tohoto perspektivního spojení. Dle sona a zakulacené spokojené Perličky bude potomstvo početné :-))
Zde je ke shlédnutí nahrávka z dnešního sona zpracovaná majitelem Akimka - Václavem Holochem za což mu patří velké díky :-))    
  http://www.youtube.com/watch?v=mAyn1siMggQ

                                   

  Více informací a RODOKMEN štěňátek naleznete v sekci   ♥ PUPPIES / Štěňátka ♥
                  

►14.11.2010
COURSING - trénink  Okoř

Přinášíme nové fotky našeho Artuška (Artush Ali Annaperla) a jeho táty Freddiho (Feanor Gil-Endor)
Oba kluci byli na tréninku velice šikovní a Artušek v 11 měsících uběhl bez zaváhání celou trať :-))
                                                    Za super zprávu a fotečky děkujeme majitelům Petře a Hanymu

     

     

             
V září se narodila Hanymu a Pétě holčička Jasminka a z Artuška se rázem stal VELKEJ  BRÁCHA:))
 
 Z Artuška jsme byli překvapení, hrozně dospěl, je to taková chůva Jasminy a velkej brácha. Jakmile zabrečí, utíká se podívat k postýlce a pak honem běží pro nás, když brečí při koupání nebo přebalování, tak stojí za dveřma nebo u přebalovacího pultu a kňučí.
Posílám foto  - Jasmina se slunila a Artušek na ní dohlížel.
                                                                         Zatím se mějte
                                                                                               Petra
           Moc gratulujeme a přejeme mnoho společné radosti a úžasných zážitků .........
      

 
                   
27.10.2010
  JO-AKIM & PERLA - námluvy

         Více informací naleznete v sekci          Puppies / Štěňátka   ♥    
                                  
http://www.stream.cz/video/528156-namluvy-perla-a-jo-akim

 Na odkazu shlédnete nahrávku z námluv Perly a Jo-Akima za kterou velice děkujeme Václavu Holochovi :-))
  
        
               
NAŠE ATIYA MILUJE ZPĚV
namísto klavíru jí postačí míček :-))      
http://www.stream.cz/video/528277-zpivajici-atiya

Když jí na této nahrávce slyšel její taťka Feanor a bráška Artush začali zpívat též :-))
Takže postupně zjišťujeme, že se nám Tijuška pěkně potatila.....  :-)) 

                    
Přinášíme nové snímky našich zlatíček - pro zvětšení klikněte na snímek

image  image  image image Perla
image
  image  image  Atiyaimage  image  image  Vladimiro
Odpolední siesta pod peřinou .-))
image

                
03.10.2010
DOSTIHOVÁ DRÁHA - MLADÁ BOLESLAV 

Perla Feritte Bugsy- ukázkový běh 345m s časem 30,79 s
Dnes zde také proběhlo měření kohoutkové výšky - Perla podstoupila požadované kontrolní měření ve 2 letech a bylo jí oficiálně naměřeno 37cm

Až z Hodonína si přijela zatrénovat naše Abia a rovinku s nekonečným zajícem zvládla na jedničku - její rodině moc děkujeme a držíme pěstičky i do budoucna 
                   
11.09.2010
KLUBOVÁ VÝSTAVA - Klubu Chovatelů Chrtů, Liberec


Atiya Asma Annaperla
tř. mladých, Výborná 2, Posuzoval p. Vladimír Panuška


POSUDEK: 9- měsíční fena, barvy isabell, nůžkový skus, výborně pigmentovaná, korektní postoj hrudních i pánevních končetin, výborný prostorný pohyb, výborná horní linie :-))  kliknutím otevřete image

Naše Atiya se dnes předvedla na své první výstavě a vedla si výborně v chůzi i postoji. Přestože se panu rozhodčímu líbila umístil Atiyu na druhé místo za fenku, která se taktéž poprvé vystavovala ve třídě mladých, ale ve svém věku 17 měsíců byla více "VYSPĚLÁ" :)
                
►04.09.2010
MISTROVÍ SVĚTA  Rábapatona - (HU)

Na MISTROVÍ SVĚTA v maďarské Rábapatoně jsme se moc těšili, jelikož jsme poprvé na vlastní oči mohli vidět pro nás dostihové IKONY v podobě běhajících italáčků. První rozeběh běžela naše Perla s úžasnou Last Unicorn Dark Legend´s, Insolitoazzuros Harpye a Faustine des Achka Rapidoss. Poslední dvě jmenované fenky se hned po startu vrátily zpět. Perla doběhla do cíle první s časem 31,315s, druhá doběhla Last Unicorn s časem 32,459s a holky si s chutí vychutnaly společné potřesení střapcem :-)) Časově se Perla po prvním kole umístnila na 3. místě ze 12 startujících fenek hned po finské fence Soltar´s Fleur-de-lis s časem 29,92s a Chamsin Feritte Bugsy s časem 31,104s.
V druhých rozebězích běžela Perla s Last Unicorn, Grisabellou de Valverde Santo a finskou fenkou Soltar´s Fleur -de-lis ze které jsme byli nadšeni do chvíle kdy holky vystartovali. Perla vybíhala z prvního boxu a finská fenka ze dvojky. Perla měla opět nádherný start a hned si běžela na střed, to už se přímo na ní řítila finská fenka, zaujala pozici "tělo na tělo" a snažila se Perlu vytlačit z dráhy !!, až těsně před první zatáčku, jí finka předběhla a doběhla v rekordním čase 29,17s za ní Perla s hlášeným časem 29,80s, Grisabella  31,817s a Last Unicorn 32,430s. Až poté se na věži opravili a nahlásily Perle Diskvalifikaci, jelikož se páni rozhodčí nemohli dohodnout co se vlastně stalo !! Byli jsme nuceni si nechat přehrát natočené video, za což mnohokrát děkujeme, protože až poté jsme zjistili, že Perla před první zatáčkou neustála finskou fenku tělo na tělo, otočila hlavu a dala ji  najevo aby od ní vystřelila což je v dostihu zakázáno, ale běh tělo na tělo se toleruje. Tímto přišla Perla o finálový běh na který by časově bezpochyby dosáhla, ale pravidla se musí dodržovat, takže alou k domovu :-(( Paradoxem je, že loni se na té samé finské fence vyDéčkovala naše česká Haralda Feritte Bugsy !!, které rychlost též nechybí...!!
Perla má od přírody úžasnou rychlost, ale potřebuje získat zkušenosti s rychlejším soupeřem na dráze, což nebude jednoduché...
.
image        
    zasloužený relax - kde jinde než v posteli  :))  image 
                     
►28.08.2010
DOSTIHOVÁ DRÁHA KOLÍN - trénink


Týden před Mistrovstvím Světa v Rábapatoně (HU) jsme s PERLOU vyrazili na trénink do Kolína na který se opět velmi těšila a při příjezdu to dávala i hlasitě najevo. Prvně si zaběhla sólo běh a poté co dorazili z výstavy v Mladé Boleslavy JO-AKIM z Kopfsteinu s jeho taťkou DIO  DIESELEM Bugsy a páníčkem si to rozdali na dráze ve třech. Jo-Akim se dnes činil dvojnásob - v necelých třech letech splnil podmínky pro přidělení prestižního titulu INTERŠAMPION !! k čemuž velmi gratulujeme !!! To si Perla opět vybrala super tatˇku pro svá štěňátka :-)) Zato mezi tréninkem té naší holce nastal v hlavě pěkný zmatek  :-)) Akimka totiž miluje stejně vřele jako Feanora (taťka jejích prvních štěňátek) a ejhle - dnes tu byli oba, to byl mazec - Perla nevěděla radostí kam dřív zda nalevo či na pravo, rozhodla až natažená kůže - to už neviděla neslyšela ....... FEANOR Gil-Endor si dnes téměř ve čtyřech letech perfektně zaběhl svou první rovinku a má být pokom šikula - jeho taťka DA VINCI Insolitoazzuro´s  to na dráze válí jako profík :-))  ARTUSH (z našeho vrhu "A") si zaběhl nejprve rovinku a poté si jí zopakoval se svým taťkou Feanorem -  páníčci byli samozřejmě nadšeni, tak se moc těšíme, že se snimi uvidíme častěji - kluci jsou opravdu velmi šikovní a kdo je viděl běžet nevěřil, že jsou na dráze poprvé :-)) !! Samozřejmě nemohu opomenout naší ATIYU, která dnes s nadšením zaběhla dvě rovinky :-)) a moc jsme se zasmáli jelikož jsme se shodli, že ABIA, ARTUSH a ATIYA jsou úplně stejné povahy a podle štěkotu je opravdu nerozeznáme :-)) !! No, sourozenci téměř jako přes kopírák :-)) Náš VLADIMIRO Dei Raggi Di Luna ve svých pěti měsících se zaujetím sledoval dění na dráze a kůžička i běžící psi ho velmi zajímali, tak jsme zvědaví zda jednou bude též s nadšením běhat na dráze. Doma na louce na svůj věk běhá velmi rychle jelikož má snahu vyrovnat se Perle a Tijušce (Atiya). Často jen stojíme a sledujeme "běžecký koncert" našich holek a Vladimíro nikdy nezůstává pozadu. Na přivolání vždy přiběhne, ale když vidí střapeček, tak kouká jestli jsme náhodou nespadli z měsíce :-))) a místo po střapečku nám skočí kolem krku a těch pusinek co dostaneme...... :-)) Italský temperament opravdu nezapře....... :-))
                    

►21.-22.8.2010
DUODANUBE,  2x CACIB MVP Bratislava, SK 
 
21.08. Perla Feritte Bugsy
tř.šampionů,  VD 1 - Posuzovala p. Fintorová Ludmila, SK  

22.08. Perla Feritte Bugsy
tř. šampionů, V 1, CAC, CACIB - Posuzovala p. Vácsi-Balogh Zsuzsanna, HU

Krásný víkend v Bratislavě na který jsme se moc těšili se vydařil - nádherné prostředí dostihové dráhy kde se konala velice pěkně zorganizovaná výstava, slunečné počasí milá společnost nejen naší Ebinky a její paničky, které nás svou přítomností moc potěšily, odpolední procházka krásnou Bratislavou a nemohu opomenout skvělé ubytování v pensionu nedaleko výstaviště a zároveň centra Bratislavy s úžasným personálem, kerý se do našich miláčků Perly a Vladimíra zamilovali
Perla si z výstavy odvezla  v pořadí již třetí pořebný CACIB na čekatelství Mezinárodního šampiona krásy a nyní musí počkat na dodržení FCI dané doby, kdy si bude moci jet pro posledního potřebného CACIBa pro splnění titulu Interšapion 
V sobotu posuzovala paní Fintorová ze slovenska. V údivu jsem byla již 14 dní před výstavou, kdy jsem zjistila, že jsou hlášeni pouze 2 psi a 2 feny což je katastrofálně málo a naše Perla je ve třídě šampionů sama !!! nacož opravdu nejsme zvyklí. O to úsměvnější bylo rozhodnutí paní rozhodčí přidělit Perle ocenění VD 1 s odůvodněním, že má špatný pohyb, kříží zadní nohy, kolena vybočuje do strany, hrudník má hluboký, ale lokty by mohli více přiléhat
kliknutím otevřete image !!! Jediné na čem se shodla se 14 rozhodčími z různých zemí, že má Perla správnou výšku a korektní skus !!! Naše Perla je paradoxně rozhočími preferována právě díky vynikajícímu prostornému pohybu !!!  (Zde je odkaz na výstavní výsledky PERLY se jmény rozhodčích, kteří jí posuzovali  )
Druhý den byl hlášen 1pes ve tř. šampionů, 1fenka v mezitřídě, 1fenka tř. otevřená a 2 fenky ve tř. šampioů. Naše Perla se opět vystavovala ve třídě šampionů, kde měla konkurenci v krásné fence Deianeiře Qindici. Posuzovala paní Vácsi-Balogh Zsuzsanna z maďarska a opět potvrdila kvality naší Perly !!!

POSUDKEM:  kliknutím otevřete image
Elegantní postoj, perfektní hlava, dobrá postava, vhodná kondice, perfektní pohyb 
                                                                                          V 1, CAC  a poté i CACIB

BOBa získal krásný pes s výborným pohybem Lux Loral Jeal Jeremy, kterému blahopřejeme !!!
CO DODAT ??? Že by Perlu opil sobotní Bratislavský vzduch a byla zní na jeden den ŠMATLAJÍCÍ fenka  ???, když následující den je její pohyb zase perfektní, lze pochybovat !! Nutno dodat, že do Bratislavy jsme dorazili v pátek odpoledne a Perla s naším Vladimírem se chovala jako doma - byla naprosto spokojená, odpočatá a veselá a to po celý víkend!!!


              
►07.08.2010
STŘEDOEVROPSKÝ POHÁR, CACIL - Dostihová dráha Kolín


Perla Feritte Bugsy - soloracing 360m v čase 30,93s
Dnes vyhrála Perla sama nad sebou, ale opět máme za sebou úžasnou zkušenost. Běžela v prudkém dešti a ještě si radostí poštěkávala. Vzhledem k promočené dráze při běhu dokázala doběhnout v neuvěřitelném čase 30,93s.

                
►01.08.2010
KOLÍNSKÝ ZAJÍC, bodovací - Dostihová dráha Kolín

Perla Feritte Bugsy - 1. místo, 360 m v čase 30,64 s
Atiya Asma Annaperla
- 100 m, rovinka
Abia Asma Annaperla
- svou první rovinku (100 m) běžela nádherně a za paničkou se ani neohlédla. Z Ebinky je v necelých 8. měsících pěkná drobná slečna, která má velký talent pro běhání za což patří její rodině velké díky :-)
       foto 1 níže naše Abia Asma (Ebinka) po doběhu své první rovinky :-))

 image   image    image

   image    image   1. Jo-Akim, 2. Dio Diesel, 3. Ital
Italský chrtík mix
1.Perla Feritte Bugsy – 30,64 s
2.Jo-Akim z Kopfsteinu – 31,36 s
3.Dio Diesel Bugsy – 32,78 s
4.Ital z Kopfsteinu  – 32,84 s

                   
►24.07.2010
ROBORAN 360 + MEMORIÁL J. Paďouka - Dostihová dráha Kolín 

 Perla Feritte Bugsy - 1. místo
 Atiya Asma Annaperla
 - v 7,5 měsících bez zaváhání běžela svou první rovinku 80m :-)) 
          image     image     image 

          image     image     image 
                      
►11.07.2010 
KRÁSA & VÝKON - Dostihová dráha Kolín
  image  
Perla Feritte Bugsy 
 
ŠAMPION PRO KRÁSU a VÝKON 2010 -
v plném počtu 20 bodů
                                                                                                   
                    
►28.06.2010
RADOSTNÁ NOVINKA

Včera jsme se vrátili z Itálie, odkud jsme si po nekonečném čekání přivezli do naší chovatelské stanice nádherného tříměsíčního  pejska
Vladimiro Dei Raggi Di Luna, který nese špičkovou italskou a evropskou krev po otci Be Bop Du Domaine De Chanteloup a matce Dadaumpa Dei Raggi Di Luna.
                                                                               image
Děkujeme chovatelům z Dei Raggi Di Luna  za svěření Vladimira do naší péče :-))
                    
►15.06.2010
WEBOVÉ STRÁNKY NAŠÍ ABIA ASMA

Naše Ebinka (Abia Asma) má nejen úžasně hodné, ale i velmi šikovné páníčky, kteří pro ní vytvořili krásné webové stránečky           
http://www.abyaasma.estranky.cz/
 image   image   imageimage

Moc jim děkujeme za péči  a  každou novou zprávičku z které máme vždy velkou radost :)) 
                     
►01.06.2010
NAROZENINY
Dnešní den slaví druhé narozeniny naše zlatíčko Perla Feritte Bugsy a jako dárek mimo jiné přišel i mejlík z Vídně s fotkou její dcery Zafiry (Ameera Zafirah Annaperla) Zafira je nejen krásná, ale i velmi rychlá. Děkujeme majiteli Ilyovi a věříme, že Zafirku ukáže na výstavách a dostihové dráze :-))
      Zafira 
image     image     Perla
Všechna štěňátka z vrhu A jsou perfektně přezubená,  plnochrupá a mají nůžkový skus, máme velkou radost :-))

                      
►22.05.2010

MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ SLOVENSKA
Dostihová dráha Rábapatona, 360m (HU)

 
PERLA Feritte Bugsy 2.místo, čas ve finále 31.21s

Mezinárodní Mistrovství Slovenska v Maďarsku jsme využili pro seznámení se s touto dráhou, jelikož se zde v září tohoto roku koná Mistrovství Světa a běží se na písku. Perla běžela excelentně, opět s vynikajícím startem a písek jí nedělal žádný problém :-)). Jediný nedostatek na této dráze byl, že z původně 5 přihlášených chrtíků, běželi jen 3 chrtíci. Perla doběhla druhá se strátou jen 1,21s za psem Braienem De Marte Moor, který ten den zaběhl dráhový rekord :-)) S výsledkem Perly jsme nadmíru spokojeni, opět se potvrdila její psychická vyrovnanost a všestranost :-)) K pobavení přihlížejících, před vyhlášením vítězů si zašla Perla znovu vyzkoušet startovací box, kde spokojeně ve strarovací poloze vyhlížela kdy konečně pojede návnada a trvalo pěknou dobu než pochopila, že dnes už se běhat opravdu nebude :-)) Moc děkujeme Renátě Mildner a jejímu manželovi za super společnost a fotečky. Gratulujeme jejích Brájovi a Ízince k úžasným umístěním :-)) 

 1. červená dečka - BRAIEN DE MARTE MOOR ,  2. modrá dečka - PERLA FERITTE BUGSY

  image  image  image

   image  image  image 
    
   image  image  image 

   image  image  image   

                        
►04.05.2010      
     
image   Naše Perla obdržela certifikát  ČESKÝ ŠAMPION                              
►01.05.2010
CACIB, nominace CRUFT´S 2011  - Praha


PERLA
- Výborná 1, CAC, CACIB, BOB, BIG 2 + nominace na  CRUFT´S  2011
              
13 vystavovaných (5psů a 8 fen)               Posuzoval p. Magder Max (CAN)
        odpolední soutěž BIG - nejlepší ze skupiny X. , Posuzovala p. Novak Barbka (SLO)

                                     image    image
Dnešním dnem ve věku 23 měsíců naše Perla splnila podmínky pro přidělení titulu ČESKÝ ŠAMPION a zároveň ŠAMPION KCHICH !!!   

Pan rozhodčí Magder Max kromě Kanady posuzoval také v Argentině, Austrálii, Belgii, Chile, Číně, Kolumbii, Dánsku, Anglii, Finsku, Německu, Izraeli, Mexiku, Novém Zélandu, Rusku, Švédsku, USA, Uruguay, Venezuele a nyní i v České republice.  V  minulosti choval Anglické chrty a whippety.
Pan rozhodčí byl při posuzování velice důkladný a k Perle poznamenal, že by jí chtěl vlastnit jelikož je to ideální krásná fenka pro chov!!!  Odpolední soutěž Best in Group posuzovala rozhodčí ze Slovinska p. Novak Barbka a
naší Perlu umístila na 2. místo vedle krásného Anglického chrta  Ch.Sobers Lamarr.
 Dnešní výstavou se tak opět potvrdila všestranost naší Perly Feritte Bugsy a Jo-Akima z Kopfsteinu (výstavní a zároveň dostihové úspěchy)- taťka našich příštích štěňátek zvítězil ve třídě psů , tak doufáme, že padne dogma chovatelů chrtíků, že "výstavák" nemůže běhat dostihy, protože by nebyl krásný !! Naopak ke kráse přeci výkon patří a pro chrtíky je pohyb potěšením a zárukou zdraví i když doma jsou to posteloví pohodáři a úžasní společníci   Budeme se těšit na více běhajících italáčků v Čechách, protože je k politování situace, kdy se noví majitelé talentovaného italáčka přijdou podívat na dostihy a při dotazu zda budou i běhat odpoví, že ne protože ten jejich italáček je z výstavní linie !! a co kdyby si zlomil nožku !!!   
Děkujeme chovatelce naší Perly,  Evě Baxové za tak úžasnou, všestranou a zdravou fenku, kterou nám svěřila !!!

POSUDEK 
krásná fena, dobré kvality, pěkný tvar těla, krásná kostra a tlapky, krásná  hlava a perfektní ucho
orig. posudekimage, Nominace Cruft´simage, Certifikátyimage 
                         
►25.04.2010

KLUBOVÁ VÝSTAVA KCHCH - České Budějovice 

PERLA
- Výborná 1, CAC, Posuzovala p.Reicher Dubravka (Slovinsko)
POSUDEK - 22 měsíců, správná hlava, adekvátní krk a horní linie, velmi dobrý pohyb, dobrá srst, správný skus    kliknutím otevřete image 

                          
►24.04.2010

CACIB - České Budějovice 

PERLA - Výborná 3, Posuzoval pan Panuška (CZ) - dle propozic měl posuzovat p. Lamperti z Itálie, dlouholetý chovatel (chs Del Discoletto) a rozhodčí italských chrtíků !! Nejvíce nás mrzí, že pan Lamperti na výstavě posuzoval, ale jiná chrtí plemena !!! Naopak nás potěšila Perla, která se ukázkově a s chutí předvedla  a pana rozhodčího nezaujala jen pro své "dobré osvalení" ale  ponamenal, že je to fena jen výborných kvalit

POSUDEK-2 letá fena, barva isabell, nůžkový skus, typ. hlava, dobrá horní i spodní linie, dobře osvalená, vynikající prostor. pohyb- kliknutím otevřete image

                          

►17.04.2010
VÍTÁNÍ JARA, bodovací - Dostihová dráha Lednice 360m

            
PERLA Feritte Bugsy  1.místo

Na tento dostih jsme se obzvlášť moc těšili, jelikož jsme měli možnost od pátku tento čas trávit i s naší Ebinkou (Abia Asma) a jejími majiteli v Hodoníně. Z Ebinky máme obrovskou radost - je to úžasná drobná, temperamentní psí slečna s velkým zájmem o kůžičku  a skvělou kontaktní povahou po rodičích. Velmi věříme, že příští rok rozšíří řady běhajících italáčků - má obrovský talent a energii po mamce. Moc děkujeme Ebinčiným majiteltelům za péči a lásku, kterou Ebinku zahrnují a těšíme se na další setkání. Perla se bude těšit obzvlášť jelikož po hrách strávených s Ebinkou a Atiyou a krásné procházce podél řeky Moravy objevila v této rodině ještě krásného džungarského křečíka do kterého se bezhlavě  zamilovala .....
    image   image   image

 
            image   image   image
                         
►13.04.201
Zde jsou nové fotečky Artuška z našeho vrhu "A" a jeho tatky Feanora  
za které moc děkujeme.
   http://fotkypsu.rajce.idnes.cz/Italsky_chrtik/#album                                                                                                                                                                        

 image  image  image 

          image   image   image 
            
►03.04.2010
INTER-BOHEMIA, CACIL + bodovací - Dostihová dráha Kolín 360m - 
                                                                  PER LA Feritte Bugsy  1.místo 
 
     Perla a Atiya image    image
mix (psi+feny)                              ČAS V   ROZEBĚHU                  FINÁLE
1.místo - Perla Feritte Bugsy               31,35 s                                    31,18 s
2.místo - Jo-Akim z Kopfsteinu           32,00 s                                    32,67 s
3.místo - Haralda Feritte Bugsy           32,03 s                                     32,82 s
4.místo - Dio Diesel Bugsy                  33,64 s                                     33,26 s
5.místo - Ital z Kopfsteinu                   34,07 s                                     35,19 s
                   
Sprinter
Harley Feritte Bugsy                           32,03 s                                         N
Huewee z Kozího vršku                         N


                        
►28.03.2010

CACIB - Katovice, PL 
PERLA
Výborná 1, CWC, res. CACIB, Posuzoval pan Jipping Gerard (NL)
                      
►27.03.2010
Zafirka (Ameera Zafirah), která měla původně zůstat u nás doma, včera odjela do Vídně, kde bude žít po boku sympatických mladých páníčků a ročního italáčka Salvatora a bude si žít opravdu skvostný život  Snad jí někdy uvidíme na dostihové dráze, prtože nejdříve okouzlila nové páníčky svou krásou a když si pro Zafirku přijeli a viděli jaká je dračice kdykoliv vidí kůžičku byli nadšeni ještě více, tak budeme doufat. Máme obrovskou radost, že všechna naše štěňatka z vrhu "A" mají  úžasné páníčky, kteří je milují a jsou snámi stále v kontaktu                    
                     
►07.03.2010

 
image    image    image 
          Abia                                          Artush                          Atiya a Ameera
Obdrželi jsme nové fotečky Ebinky a Artuška, které nás moc potěšily. Jsou přidány do sekce
Photo album Puppies
 Moc děkujeme a zdravíme do Hodonína a Roztok u Prahy
               
►13.02.2010
Dnes odešel do nového domova také zlatíčko Artušek, kde bude vyrůstat vedle svého taťky Feanora a jelikož jeho páníčci žijí nedaleko, tak se moc těšíme, že Artuška budeme i často vídat 
        
image   image   image 
Na horních fotografiích Artušek před odjezdem s naší Viki a mamkou, dole s taťkou v novém domově :))
                                       
image    image                         
                       
►06.02.2010
První ze štěňátek "A"  odešla do svého nového domova Abia Asma. Domov našla v Hodoníně u velmi milých manželů a jejich 11 leté dcerky. Věříme, že jim naše milovaná  "Ebinka" přinese mnoho radosti a krásných chvil. Navíc jsme nadšeni možností vídat se snimi při dostihu v Lednici 
    
image    image    image 
                             Na fotografiích  Abia Asma (Ebinka) již v novém domově
                      
►04.02.2010
PREVENTIVNÍ VYŠETŘENÍ SRDCE


Perla podstoupila preventivní vyšetření srdce (echokardiologie a Dopplerovská sonografie), k naší radosti závěr vyšetření zní : 

       Perla netrpí žádnou vrozenou ani získanou srdeční vadou a její nález je normální 
                                 vyšetření provedl -  Dr. Kohout Pavel - VFU, Brno

                                  DOPPLEROVA SONOGRAFIE
Neinvazivní vyšetřovací metoda, umožňující posouzení průtoku krve jednotlivými srdečními oddíly, posouzení jeho charakteru, směru a rychlosti . Je nezastupitelná při odhalování vrozených vývojových vad, cévních zúžení, posouzení stupně nedostatečné funkce srdečních chlopní atd
                       

►03.02.2010
 VYŠETŘENÍ  NA  LUXACI  ČÉŠKY - (Patella)

Dnes naše Perla absolvovala
vyšetření na luxaci čéšky (patelly) a stejně jako oba její rodiče ( Ceysse a Cinderella) má obě zadní končetiny naprosto v pořádku  

Vyšetření provedl posuzovatel MVDr. Lukáš Duchek           s výsledkem  0/0   

                                    

image

TRANSLATOR
DG DogGear speciálně PREFERUJEME PRO NAŠE CHRTÍKY
DG DogGear speciálně PREFERUJEME PRO NAŠE CHRTÍKY
Naši chrtíci milují /Our IGs love food:
Naši chrtíci milují /Our IGs love food:
TRACK RECORD HOLDERS "Annaperla" DRÁHOVÉ REKORDY
KERSEE & TALISKER Annaperla
KERSEE & TALISKER Annaperla
KERSEE & ESSERINO & LUSIE Annaperla
KERSEE & ESSERINO & LUSIE Annaperla
Inzing (AT) UNICO POWER Annaperla
Inzing (AT) UNICO POWER Annaperla
Freiburg (DE) UNICO POWER Annaperla
Freiburg (DE) UNICO POWER Annaperla
Kleindöttingen (CH) UNICO POWER Annaperla
Kleindöttingen (CH) UNICO POWER Annaperla
Beringen (BE) PRESLEY Annaperla
Beringen (BE) PRESLEY Annaperla
Son (NL) PRESLEY Annaperla
Son (NL) PRESLEY Annaperla
Geldrop (NL) PRESLEY Annaperla
Geldrop (NL) PRESLEY Annaperla

Stránky našich ODCHOVANEČKŮ

ULTRA GINETTA & GIORGINA Annaperla
ULTRA GINETTA & GIORGINA Annaperla
FERRINO Annaperla
FERRINO Annaperla
GIULIETTA Annaperla
GIULIETTA Annaperla
HICKORY Annaperla
HICKORY Annaperla
1 2 3 4 5

OBLÍBENÉ ODKAZY / KLUBY

Circolo del Piccolo Levriero Italiano
Circolo del Piccolo Levriero Italiano
Dostihová a Coursingová Komise ČR
Dostihová a Coursingová Komise ČR
Chrtí dostihy
Chrtí dostihy
Dostihová dráha Kolín
Dostihová dráha Kolín
Dostihová dráha Mladá Boleslav
Dostihová dráha Mladá Boleslav
Dostihová dráha Lednice
Dostihová dráha Lednice
Windhund arena Hünstetten (DE)
Windhund arena Hünstetten (DE)
Coursing EU - výsledky
Coursing EU - výsledky
-